PLATA 140.000 DINARA ZA OVAJ POSAO Traže se radnici svih profila, u Beogradu zarada 900 dinara NA SAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 08:05

PLATA 140.000 DINARA ZA OVAJ POSAO Traže se radnici svih profila, u Beogradu zarada 900 dinara NA SAT

Zarada može biti dobra
Iako postoje agencije koje se bave ovom delatnošću mnogi građani ili stanodavci traže osobe koje se bave ovim poslom. S druge strane i mnoge žene na društvenim mrežama navode usluge čišćenja prostorija kao i cenovnik.
Nedavno se na Fejsbuku jedna Leskovčanka raspitivala koliko se ovaj posao plaća u Leskovcu. Sudeći po reakcijama građana, čišćenje je od ove godine poskupelo bar za 100 dinara, a cena zavisi i od toga da li se koriste svoju hemiju.
Tako na primer čišćenje kuća ili stanova u Leskovcu košta od 300 do 600 dinara, dok je u Vlasotincu od 300 do 450. U Jagodini ili Nišu iznosi od 550 do 650 dinara, dok sa cenama svakako prednjače Beograd i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.