PKS sklapa sporazum o saradnji sa Privrednim apelacionim sudom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PKS sklapa sporazum o saradnji sa Privrednim apelacionim sudom

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije i Jasminka Obućina, predsednik Privrednog apelacionog suda u ponedeljak će potpisati Sporazum o saradnji na unapređenju primene medijacije u privredi.

Podršku potpisivanju, i realizaciji Sporazuma pružaju Ministarstvo pravde i Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Grupe Svetske banke.

Nakon potpisivanja sporazuma, koje će biti održano u Privrednoj komori Srbije, biće održana konferencija za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na kojoj će se obratiti predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, ministar pravde u Vladi Srbije Nela Kuburović, predsednik Privrednog apelacionog sud Jasminka Obućina, regionalni menadžer za Centralnu i Jugoistočnu Evropu Međunarodne finansijske korporacije (IFC) Tomas Lubek i predsednik Privrednog suda u Beogradu

Jovan Jovanović.

Na osnovu Sporazuma, Privredna komora Srbije i Privredni apelacioni sud sprovodiće aktivnosti na informisanju privrednika o mogućnostima i prednostima primene medijacije u privredi, organizovaće zajedničke aktivnosti, kao što su konferencije, seminari, savetovanja, stručni programi u oblasti medijacije u privredi i uspostaviće mehanizam međusobne razmene informacija o mogućnostima rešavanja privrednih sporova putem medijacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sporazum o saradnji PKS i Privrednog apelacionog suda

Izvor: Beta Video, 25.Jun.2018, 13:26

BEOGRAD - U Privrednoj komori Srbije sporazum o saradnji potpisao je predsednik PKS Marko Čadež i predsednica Privrednog apelacionog suda Jasminka Obućina. Prisustvovala je ministarka pravde Nela Kuburović. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.