PIO FOND UPOZORAVA: Penzioneri, ne nasedajte na ovakve pozive i ponude!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 15:47

PIO FOND UPOZORAVA: "Penzioneri, ne nasedajte na ovakve pozive i ponude!"

Pojavio se novi vid prevare u kome su žrtve penzioneri.

PIO Fond upozorava da su ponovo aktivne prevare penzionera kojima se zloupotrebljavaju ime i ugled Fonda. Ovog puta se nepoznata lica predstavljaju kao radnici Fonda PIO i obaveštavaju penzionere da će im na kućnu adresu stići lek koji je potrebno da piju jednom dnevno. Takođe, penzionerima poručuju da je potrebno da pripreme ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu kako bi preuzeli lek.

Još jednom apelujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na starije sugrađane da nikako ne nasedaju na ovakve pozive i ponude, jer Fond PIO na takav način ne komunicira sa penzionerima i ne nudi nikakvu robu i usluge. Podsećamo da je ova aktivnost neosnovana i može prouzrokovati nepotrebne troškove i naneti štetu korisnicima.

Ponovo pozivamo penzionere da u svoje domove ne primaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u MUP-u Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.