Ovo su najbolje kompanije na svetu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbolje kompanije na svetu

Agencija za zapošljavanje Glasdor saopštila je da je najbolja kompanija u svetu za radnike konsultantska firma “Bejn end kompani”, a Tviter je na drugom mestu.

- Reč je o vrlo zanimljivoj i uticajnoj kompaniji. U toj kompaniji nema dosadnog dana i nikada nema dosadnih projekata. Cilj kompanije je rešavanje svih problema njenih klijenata - navodi se u godišnjem istraživanju o pobedniku, koji ima sedište u Bostonu.Na drugoj poziciji liste je poznata društvena mreža Tviter, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << važi kao kompanija “okružena pametnim i vrednim radnicima, koji zaista brinu za njen uspeh”.Nakon njih, slede Linkedin, Istmen kemikal, Fejsbuk, Gajdvajer, Interaktiv intelidžens, Gugl, Orbik vorld vajd, Nestle, Parina, Pet ker.Među 50 najboljih nalaze se i Ševron, koji je na 14. mestu, Najk na 29, Intel korporejšn na 33, Epl na 35, Starbaks 39. i Ibej na 49. mestu navedene liste.Inače, rezultati istraživanja Glasdora prikupljeni su na osnovu ankete sa zaposlenima mnogih kompanija širom sveta.Izvor: Šumadijapress

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.