Ovo su najbogatije Ruskinje

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbogatije Ruskinje

Najbogatija Ruskinja je predsednica kompanije „Inteko menedžment“ Jelena Baturina, a njeno bogatstvo procenjuje se na oko 1,2 milijarde dolara, piše „Forbs“.

Na drugom mestu se nalazi generalna direktorka onlajn prodavnice „Vajldberis“ Tatjana Bakalčuk, koja je „teška“ 600 miliona dolara.

Treća na listi najbogatijih žena je Jelena Ribolovljeva, koja je na to mesto dospela zahvaljujući razvodu braka sa Dmitrijem Ribolovljevom.

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbora direktora i suvlasnica „Grupe S7“ Natalija Filjeva nalazi se na četvrtom mestu (takođe oko 600 miliona dolara), a članica odbora direktora „Progres kapitala“ Olga Beljavceva, sa bogatstvom od oko 500 miliona dolara, zauzima peto mesto, prenosi Sputnik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.