Izvor: S media, 30.Dec.2012, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su krivci zbog kojih toliko 'visite' na YouTubeu!

Gledanje jednog videa na YouTubeu pretvorilo se u celovečernju aktivnost i primećujete da je već kasno da radite nešto korisno pa sami sebi kažete - pogledaću još jedan... Gotovo svi redovni korisnici interneta su se našli bar jednom u ovakvoj situaciji, a da ne znaju ni kako. Možda se razlog krije u pet različitih osoba koje su vas 'namamile' da pritisnite 'play'.

Mamilice

To su osobe koje vas namame da pogledate neki video tako što vam kažu da jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << morate da pogledate novi presmešni video koji je parodija na drugi popularni video, a vi nemate u tom trenutku ništa pametnije da radite. Međutim, kada ste već pogledali parodiju videa sada morate da pogledate i originalni video da biste uporedili...

Komentator

To je osoba koja vas natera da pogledate neki video, tvrdeći da se radi o nečemu što ne smete da propustite, ali ta osoba u stvari samo želi da razgovara tokom celog videa o videu i raspravlja o tome šao je bilo potrebno da se takav video snimi.

Maratonac

Radi se o osobi koja jedva čeka da vam prvom prilikom pokaže novi video koji je video na YouTubeu, a radi se o navodno smešnoj montaži u kojoj dvojica muškaraca igraju košarku na Mesecu. Nakon toga automatski vam pokazuje drugi potpuno nepovezani video, da biste se za nekoliko trenutaka našli u maratonu kompilacija smešnih padova i nezgoda.

(Tehnoklik.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.