Ovo su kandidati za UO Agencije za bankarstvo RS

Izvor: Capital.ba, 20.Jul.2023, 15:15

Ovo su kandidati za UO Agencije za bankarstvo RS

BANJALUKA – Vlada Repblike Srpske predložila je Narodnoj skupštini RS da za nove članove Upravnog odbora Agencije za bankarstvo RS imenuje Dejana Kusturića, Slavicu Milikić, Nikicu Vranješa, Zorana Vujmilovića i Dejana Gojkovića. Foto: Capital Mandat članova UO traje pet godina. Dejan Kusturić i Slavica Milikić su i sada članovi UO Agencije za bankarstvo, dok će Vranješ, Vujmilović i Gojković, ukoliko NSRS prihvati prijedlog Vlade RS, u UO zamijeniti Bratoljuba Radulovića, Željka >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Slijepčevića i Branislava Đuricu. Vujmilović je izvršni direktor za ekonomske i računovodstvene poslove u „Poštama Srpske“, a  Vranješ bivši izvršni direktor Sektora za plasmane u Investiciono – razvojnoj banci RS. Na konkurs UO Agencije koji je raspisala Vlada RS prijavilo se 17 kandidata. Zanimljivo, među njima je bila i bivša direktorica Agencije za bankarstvo Slavica Injac. Ipak, ona nije dobila dovoljan broj bodova. CAPITAL: M. Lj. Чланак Ovo su kandidati za UO Agencije za bankarstvo RS се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agencija za bankarstvo RS dobila novi Upravni odbor

Izvor: Capital.ba, 20.Jul.2023

BANJALUKA – Narodna skupština Republike Srpske imenovala je danas Dejana Kusturića, Slavicu Milikić, Nikicu Vranješa, Zorana Vujmilovića i Dejana Gojkovića za nove članove Upravnog odbora Agencije za bankarstvo RS. Foto: Agencije Njih je NSRS imenovala na prijedlog Vlade RS na period od pet...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.