Ovo je privatna srednja škola kojoj su potrebe učenika na PRVOM MESTU! Evo šta vaše dete dobija ako pohađa ovu PRESTIŽNU INSTITUCIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je privatna srednja škola kojoj su potrebe učenika na PRVOM MESTU! Evo šta vaše dete dobija ako pohađa ovu PRESTIŽNU INSTITUCIJU

Da, moguće je da se školujete za perspektivna zanimanja po povoljnoj ceni!

Postoji u Beogradu sasvim dovoljno srednjih škola, što privatnih, što državnih, tako da nije nikakav problem pronaći onu, koja vam najviše odgovara. Ali se postavlja pitanje da li određena državna srednja škola ima u ponudi obrazovni profil koji učenik osmog razreda želi da pohađa.

Ipak, to je samo jedan aspekt... drugi se odnosi na privatne srednje škole, kojih takođe u srpskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestonici ima sasvim dovoljno. A s obzirom na to da se školarina u takvim obrazovnim institucijama plaća na godišnjem nivou, nije nimalo za čuđenje što roditelji dece, to jest njihovi zakonski staratelji ne uzimaju u obzir tu opciju. Zapravo, posmatrano sa aspekta prosečne zarade u našoj zemlji, nekako je i logično što mnogi ljudi ne razmišljaju o ideji da detetu omoguće da pohađa privatnu srednju školu.

Međutim, iako logično, sve navedeno ne važi kada je u pitanju Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu.

Ako znate da postoji srednja škola, koja je u privatnom vlasništvu, a u okviru koje su zaposleni vrhunski stručnjaci i koja nudi brojne olakšice za plaćanje, a istovremeno učenika i njegove potrebe stavlja na prvo mesto, onda bi trebalo da znate i da je u pitanju škola, koja se zaista razlikuje u odnosu na ostale. A upravo takva i jeste Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu.

Praktično rečeno, u samom srcu Beograda se nalazi ova prestižna obrazovna institucija. A do nje možete vrlo lako stići iz bilo kog kraja grada, budući da se nalazi u Makenzijevoj ulici broj 53, u blizini trga Slavija i Hrama Svetog Save.

Uz to što je lako dostupna svim građanima srpske prestonice, ova srednja škola sarađuje i sa mnogim dokazano profesionalnim pravnim licima i pojedincima, te omogućuje na taj način svakom učeniku da praktičan deo nastave prati u okviru najboljih institucija. Na taj način će biti pružena prilika svakom učeniku da uz teroijska znanja, koja su predviđena programom konkretnog obrazovnog profila, stekne i zavidan nivo praktičnog umeća. A sve to dalje znači da će lice, koje stekne diplomu za izabrano zanimanje biti, vrlo brzo osposobljeno i za obavljanje tog posla, budući da program skoro svakog obrazovnog profila mahom obuhvata i teorijski segment, ali i praktični.

Naravno da to nisu sve prednosti koje nudi Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu.

Posebno treba istaći informaciju da je u pitanju obrazovna institucija, koja je od strane nadležnih državnih organa ovlašćena da sprovodi nastavu za obrazovne profile, koji se smatraju izuzetno perspektivnim. A izuzev zanimanja III stepena, kao što su tehničar optike ili vozač motornih vozila, ova obrazovna institucija nudi mogućnost sticanja kvalifikacija i za jedno od zanimanja IV stepena. Svako ko ima interesovanje, može da postane vlasnik diplome za zanimanje mehaničar optike ili tehničar drumskog saobraćaja, ali i da se školuje u okviru obrazovnog profila medicinska sestra - tehničar, te šumarski tehničar.

Pored svih navedenih prednosti, postoji još jedna, koja je izuzetno značajna. Naime, svako ko bude odlučio da se kvalifikuje za jedno od zanimanja, koja se nalaze u ponudi, biće u prilici i da iskoristi brojne benefite u vezi sa plaćanjem. Svesni trenutne platežne moći pojedinaca, a u želji da kvalitetno obrazovanje u okviru izuzetno zanimljivih obrazovnih profila bude dostupno svakom zainteresovanom, nadležni u okviru ove srednje škole su se potrudili i da oforme cenu, koja će biti pristupačna. Samim tim će u velikoj meri i da olakšaju roditeljima učenika, odnosno njihovim zakonskim starateljima.

Redovno školovanje se svakako nalazi u ponudi ove obrazovne institucije. Međutim, treba istaći i da Srednja medicinska i IT gimnazija Beograd, nudi mogućnost pohađanja različitih stručnih programa. Na prvom mestu se misli na program dokvalifikacije za bilo koji od pomenutih obrazovnih profila, a zatim i na stručno osposobljavanje, kao i na prekvalifikaciju.

  Zauzmite svoje mesto na vreme! Sada konačno imate priliku da se školujete za izuzetno perspektivna zanimanja u Beogradu po povoljnoj ceni!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da, moguće je da se školujete za perspektivna zanimanja po povoljnoj ceni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 13:59

Postoji u Beogradu sasvim dovoljno srednjih škola, što privatnih, što državnih, tako da nije nikakav problem pronaći onu, koja vam najviše odgovara...Ali se postavlja pitanje da li određena državna srednja škola ima u ponudi obrazovni profil koji učenik osmog razreda želi da pohađa...Ipak,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.