Ove godine ćemo imati tri linije do Kine, tri stalne linije do SAD

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 19:01

"Ove godine ćemo imati tri linije do Kine, tri stalne linije do SAD"

"Tokom ove godine ćemo imati tri linije do Kine, imaćemo tri linije do SAD stalne, već imamo dve", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić

"Razmišljamo i o brzoj liniji do Seula", rekao je Vučić u obraćanju nakon sastanka sa predsednikom Centralnoafričke Republike Fostenom Arkanž Tuaderom.

"Danas je teško pronaći velike avione a da ne troše previše i ne budu neisplativi, ali je naš posao da nađaemo avione kojima ćemo moći u Centralnu ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Južnu Afriku, i pokušaćemo da to obezbedimo u narednih godinu dana", najavio je Vučić.

"Još jednom vam hvala na poseti, uvek ste dobrodošli i želim da se u našoj Srbiji osećate kao kod kuće. Mislim da ne postoji ni jedna evropska zemlja koja sa toliko ljubavi i blagonaklonog odnosa gleda na afrički kontinent kao je Srbija", zaključio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.