Otvoreni šesti“Gastro susreti“

Izvor: Capital.ba, 26.Jul.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni šesti“Gastro susreti“

PELAGIĆEVO, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić otvorio je danas na jezeru u Pelagićevu „Gastro susrete“, koji se šesti put održavaju u ovoj opštini, s ciljem promocije gastro-turističkih potencijala Posavine. Đokić je, obraćajući se okupljenim zvanicama, rekao da je namjera Vlade Republike Srpske i opštine Pelagićevo da na ovoj manifestaciji okupi što veći broj privrednika. „To treba da bude doprinos ukupnom razvoju ovog područja. Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Posavina ima i drugih prednosti koje će Vlada Srpske i dalje podržavati i na njima praviti još bolje rezultate„, dodao je Đokić. On je istakao da Vlada Srpske podržava i druge razvojne uspjehe koje ostvaruje opštinska administracija u Pelagićevu na čelu sa načelnikom Simom Stakićem. Otvaranju „Gastro susreta“ prisustvovali su i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović i ministar trgovine i turizma Srpske Predrag Gluhaković. Na ovoj manifestaciji, koja je organizovana u okviru obilježavanja „Ilindanskih svečanosti“, učestvuje više od 20 izlagača, a izložena su tradicionalna jela sa područja Posavine. U umjetničkom dijelu programa nastupiće kulturno-umjetnička društva iz Ugljevika, Gradiške, Banjaluke. Srna

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Đokić otvorio »Gastro susrete«

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2015

PELAGIĆEVO - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić otvorio je danas na jezeru u Pelagićevu "Gastro susrete", koji se šesti put održavaju u ovoj opštini, s ciljem promocije gastro-turističkih potencijala Posavine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.