Otvorena međunarodna konferencija Beogradske berze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena međunarodna konferencija Beogradske berze

BEOGRAD - U Beogradu je danas otvorena Sedma međunarodna konferencija Beogradske berze kojoj prisustvuje više od 200 predstavnika berzi, regulatornih tela i finansijskih institucija iz zemlje, okruženja i sveta.

Direktorka Beogradske berze Gordana Dostanić rekla je na otvaranju da je njen cilj da rasvetli neke finansijske teme koje nisu dovoljno prisutne na tržištu jugoistočne Evrope.

Takođe, cilj konferencije je da, u svetlu trenutne situacije na finansijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tržištima, omogući berzama iz regiona, koje su još u razvoju, susret sa afirmisanim stručnjacima.

"O interesovanju za naše tržište svedoči i veliki broj predstavnika svetskih organizacija i asocijacija koji prisustvuju konfrenciji", naglasila je Dostanić.

Dvodnevna konferencija će raditi kroz panele, a za danas su planirana tri - o sukobu interesa u finansijskim uslugama, redukciji rizika i socijalno odgovornim kompanijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.