Otvara se Sajam tehnike

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se Sajam tehnike

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić otvoriće danas na Beogradskom sajmu 54. Medjunarodni sajam tehnike i tehničkih dostiguća, koji će trajati do 15. maja.

Na ovoj najstarijoj sajamskoj manifestaciji Beogradskog sajma, učestvovaće 700 izlagača iz 23 zemlje, koji će predstaviti svoja najnovija dostignuća u oblasti automatizacije, bežične komunikacije, upravljačkih sistema, robotike, obnovljivih izvora, alata, materijala, mašina, softvera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i druge novine.

Ukupno će biti prikazano 140 tehnoloških noviteta, a većina inostranih izlagača pojaviće se sa eksponatima koji se ne proizvode u našoj zemlji.

Najviše noviteta biće iz oblasti mašina, opreme za merenje, kontrole upravljanja sistemom proizvodnje, primenjenih računarskih sistema, obnovljivih izvora energije i robotike.

Najvažniji deo sajma - kompjuterski integrisana fabrika 21. veka "Integra" biće prikazana u Hali jedan, dok će u hali dva biti predstavljeni noviteti iz oblasti elektroenergetike, industrijske i energetske elektronike i rasvete.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren Sajam tehnike u na Beogradskom sajmu

Izvor: Beta, 11.Maj.2010

BEOGRAD, 11. maja 2010. (Beta) - Na Beogradskom sajmu u utorak je otvoren Medjunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, na kojme učestvuje više od 700 izlagača iz 23 države...Na petodnevnoj sajamskoj manifestacijie predstaviljena su nova tehnološka dostignuća iz automatizacije, bežične...

Nastavak na Beta...

Otvoren Sajam tehnike u na Beogradskom sajmu

Izvor: NaDlanu.com, 11.Maj.2010

BEOGRAD, 11. maja 2010. (Beta) - Na Beogradskom sajmu u utorak je otvoren Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, na kojme učestvuje više od 700 izlagača iz 23 države. Na petodnevnoj sajamskoj manifestacijie predstaviljena su nova tehnološka dostignuća iz automatizacije, bežične...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.