Otkrivena grupa od 24 migranta u kamionu na Bačkom Bregu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022, 19:22

Otkrivena grupa od 24 migranta u kamionu na Bačkom Bregu

Carinici su u saradnji sa policijom 23. januara na graničnom prelazu Bački Breg otkrili pokušaj grupe od 24 migranta da skriveni u tovaru robe ilegalno pređu državnu granicu, saopšteno je večeras iz Uprave carina.

Pokušaj je otkriven u kasnim večernjim časovima, kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao kamion ''VW Crafter'' beogradskih registarskih oznaka, koji je prevozio 49 kutija robe.

Zahvaljujući tome što su carinici primetili grešku u dokumentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je pratila tovar, odlučili su se za detaljan pregled.

Otvorivši tovarni deo kamiona, među prijavljenim kutijama punim robe, primetili su šupljinu pregrađenu lesonitom, u kojoj su stajale čak 24 osobe.

O uslovima u kojima su migranti prevoženi govori i slika tesnog prostora u kojem su stajali jedan do drugog, kao i kondenzacija vode koja je kapala sa cerade pravo na njih, navodi se u saopštenju.

Migranti koji su se zatekli u tovaru predati su policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MIGRANTI PRONAĐENI KOD BAČKOG BREGA Sakriveni u tovaru robe pokušali da ilegalno pređu granicu

Izvor: Blic, 25.Jan.2022

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Bački Breg otkrili pokušaj grupe od 24 migranta da skriveni u tovaru robe ilegalno pređu državnu granicu, saopšteno je večeras iz Uprave carina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.