Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvorena jedna traka beogradske Ulice kneza Miloša

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Feb.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvorena jedna traka beogradske Ulice kneza Miloša

BEOGRAD - U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS).

Saobraćaj se otežano odvija čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu. Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15. februara.

Rasveta u prestonici počela je da se postavlja krajem septembra, a uključena je 1. novembra prošle godine.

Foto: RTS

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Sklonjen deo rasvete koji se otkinuo u Kneza Miloša

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2019

Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je, javlja RTS.PROČITAJTE JOŠ: Zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.