Otkazano milion i po rezervacija: Italija usvojila mere za pomoć turizmu

Izvor: B92, 29.Feb.2020, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazano milion i po rezervacija: Italija usvojila mere za pomoć turizmu

Rim -- Italijanska vlada usvojila je juče niz finansijskih mera za pomoć turizmu koji je pogodjen od pojave novog koronavirusa u zemlji.

Vlada će odobriti "pomoć turističkom sektoru putem obustave plaćanja doprinosa za socijalno osiguranje i poreskih nameta za sve kompanije u tom sektoru", izjavio je italijanski ministar ekonomije Roberto Galtijeri.

Mnoge hotelske rezervacije su otkazane u Italiji koja je evropska zemlja najviše pogođena virusnom upalom pluća. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Otkazani su i razni događaji, kao međunarodni sajmovi u Milanu, preneli su mediji i dodali da je otkazano oko milion i po hotelskih rezervacija što je gubitak procenjen na oko 200 miliona evra.

Prema njegovim rečima, hotelijerstvo će imati koristi od tih mera.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Italija usvojila mjere za pomoć turizmu

Izvor: Capital.ba, 29.Feb.2020

RIM, Italijanska vlada usvojila je juče niz finansijskih mjera za pomoć turizmu koji je pogođen od pojave novog koronavirusa u zemlji. Vlada će odobriti “pomoć turističkom sektoru putem obustave plaćanja doprinosa za socijalno osiguranje i poreskih nameta za sve kompanije u tom sektoru”,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.