Izvor: Beta, 25.Avg.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan protest šljivara u Osečini

VALJEVO, 25. avgusta 2010. (Beta) - Protest proizvodjača šljiva iz valjevskih sela, koji je u Osečini bio zakazan za petak, 27. avgust, otkazan je, saopštila je u sredu Opštinska uprava Osečine.

Kako je saopšteno, čelnici Opštine Osečina dogovorili su se sa organizatorima protesta da se skup seljaka odloži, a razgovori o njihovim problemima nastave po završetku Sajma šljiva "Blago Srbije", koji će se u Osečini održati idućeg vikenda, od 27. do 29. avgusta.

Zemljoradnici iz valjevskih sela Donja i Gornja Bukovica nezadovoljni su zbog toga što im godinu dana nije plaćena šljiva koju su 2009. predali fabrici Intema u Osečini, a ukupan dug iznosi oko 30 miliona dinara.

Ta fabrika sada ne radi zbog teškoća.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan protest šljivara u Osečini

Izvor: NaDlanu.com, 25.Avg.2010

VALJEVO, 25. avgusta 2010. (Beta) - Protest proizvođača šljiva iz valjevskih sela, koji je u Osečini bio zakazan za petak, 27. avgust, otkazan je, saopštila je u sredu Opštinska uprava Osečine. Kako je saopšteno, čelnici Opštine Osečina dogovorili su se sa organizatorima protesta da se skup...

Nastavak na NaDlanu.com...

PROIZVOĐAČI SUVIH ŠLJIVA ODUSTALI OD PROTESTA

Izvor: Kurir, 26.Avg.2010, 17:58

VALJEVO - Sa stotinak proizvođača suve šljive iz valjevskog kraja postignut je dogovor i oni će odustati od za sutra najavljenog protesta, izjavio je predsednik Skupštine opštine Osečina Nenad Stevanović...Proizvođači su najavili protest zato što im ni posle godinu dana nije isplaćen nijedan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.