Osvojio 3 miliona funti uplativši loto listić u poslednjem trenutku

Izvor: S media, 08.Apr.2010, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojio 3 miliona funti uplativši loto listić u poslednjem trenutku

Umesto da igra svoje omiljene brojeve, jedan Britanac je jedne večeri uplatio tiket sa nasumično odabranim brojevima i dobio premiju od tri miliona funti.

Rodžer Gilepsi (59) iz mesta Sent Džast u Kornvolu igra loto već 15 godina. Krenuvši jedne večeri da kupi mleko shvatio je da je zaboravio da uplati listić sa svojim omiljenim brojevima, ali je primetio da kod prodavca novina još uvek gori svetlo.

"Bilo je 19 časova i 28 minuta, a loto uplata se završavala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u 19 časova i 30 minuta, što je značilo da sam imao još samo dva minuta. Tražio sam listić sa slučajnim uzorkom brojeva koji sam stavio u džep", izjavio je on Dejli Mejlu.

Proveravajući kasnije brojeve sa kćerkom, shvatio je da ima šest tačnih brojeva i da je dobio tri miliona funti.

Vlasnik kioska sa novinama gde je Gilepsi kupio dobitni loto listić kaže da je to prvi put da je u njihovom mestu osvojen tako visoki dobitak.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.