Osumnjičen za krađu alata iz firme u Novim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 12:17

Osumnjičen za krađu alata iz firme u Novim Karlovcima

Policija u Inđiji, brzom i efikasnom akcijom, identifikovala je i pronašla dvadesetogodišnjeg mladića iz Novog Sada, osumnjičenog da je iz jedne građevinske firme ukrao alat čija se vrednost procenjuje na oko 200.000 dinara.

Sumnja se da je on na području Novih Karlovaca, iz kontejnera za alat ove firme ukrao tri bušilice sa punjačima i baterijama, dve brusilice i aparat za varenje sa kablovima i koferom.

Ukradeni alat je pronađen i vraćen vlasniku.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv mladića zbog krađe alata

Izvor: B92, 22.Jun.2021

Policija je u Inđiji najava podnošenje krivične prijave protiv mladića (20) koji se tereti da je ukrao alat u vrednosti od 200.000 dinara, saopšteno je danas...Osumnjičeni se tereti da je na području Novih Karlovaca iz kontejnera za alat jedne građevinske firme, ukrao tri bušilice sa punjačima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.