Orepić s Gotovinom: Antina potpora pruža mi veliku moralnu snagu

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Mar.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orepić s Gotovinom: Antina potpora pruža mi veliku moralnu snagu

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić na svojoj stranici na Facebooku objavio je fotografiju s generalom Antom Gotovinom koja nosi današnji datum.

Uz fotografiju je ministar Orepić poručio da će bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije njega osobno - još jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti.

U nastavku prenosimo njegovu poruku u cijelosti.

"Danas sam sa svojim prijateljem oživio >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema oslobođenoj domovini. Susret sa Antom me podsjetio na životne kalvarije koje su moji prijatelji i suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija i nedostatka hrabrosti bivših vlasti da se suprotstave i inzistiraju na istini. ‪#‎BašZato‬, bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije mene osobno - još ću jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti. U tome mi je veliku moralnu snagu pružila Antina prijateljska potpora, na kojoj mu od srca zahvaljujem!"

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.