Orbico gradi veliki logistički centar u Sofiji

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Dec.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orbico gradi veliki logistički centar u Sofiji

SOFIJA - Građevinska tvrtka Cordeel Bulgaria, lokalna jedinica belgijske Cordeel Group, priopćila je u četvrtak da je započela izgradnju ureda i logistikog kompleksa u vrijednosti 52 milijuna leva (26,5 milijuna eura) u Sofiji.

Projekt tipa "Build to Suit and Lease" će biti urađen u skladu sa zahtjevima budućeg najmoprimca - bugarske distribucijske i logističke tvrtke Orbico Bulgaria, koja je dio hrvatske Orbico grupe, navodi se u priopćenju Cordeel Bulgaria.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<
Objekt će se prostirati na 57 000 m2, uključujući 32 000 m2 skladišnog prostora, 4500 m2 uredskog prostora i pripadajuću infrastrukturu. Uredsko-logistički centar stvorit će 500 radnih mjesta.Skladišni i uredski prostori biće izgrađeni u roku od 18 mjeseci, priopćeno je iz tvrtke.

"Svjedoci smo najveće hrvatske investicije u Bugarskoj", rekla je hrvatska veleposlanica u Bugarskoj Jasna Ognjanovac tijekom svečane ceremonije.

Ovo je najveći logistički centar Orbico Grupe u Bugarskoj i on ima veliki značaj za poslovanje lokalne jedinice Orbico, rekao je Branko Roglić, predsjednik uprave Orbico Bulgaria.

Novo rukovodstvo Cordeel Bulgaria planira ubuduće realizirati projekte sličnog obima, navodi se u izjavi tvrtke.Cordeel Group prisutna je u Bugarskoj već 20 godina. Portfelj grupe u Bugarskoj sastoji se od 85 uspješno provedenih projekata, uključujući The Mall i Infinity Tower, oba smještena u Sofiji.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.