Opatijska vila Münz uskoro na javnoj dražbi

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Jan.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opatijska vila Münz uskoro na javnoj dražbi

RIJEKA - Vila Münz, jedna od najljepših i najvrjednijih vila na opatijskoj rivijeri, uskoro će se naći na javnoj dražbi, javlja portal Liburnija.net.

Dotična vila nalazi se u Ičićima, mjestu pokraj Opatije, a naći će na javnoj dražbi kao dio stečajnog postupka nad njenim vlasnikom, tvrtkom Sagitta d.o.o. u stečaju iz Osijeka.

Procijenjena vrijednost ove predivne vile koja upada u oči svima koji prolaze opatijskom rivijerom iznosi 57 milijuna kuna, a Fina >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << će ju pokušati prodati na elektroničkoj aukciji, prvo za 75 posto procijenjene vrijednosti, a ako to ne uspije, po sve manjoj cijeni, sve do četvrte dražbe na kojoj će početna cijena iznositi samo jednu kunu.

Vila je, u skladu sa zakonom, prvo ponuđena Primorsko-goranskoj županiji, koja je tu mogućnost odbacila na jučerašnjoj sjednici. Na vili, piše Liburnija.net, postoji i založno pravo u korist Republike Hrvatske u visini od 650,000 kuna.

Foto: Croinfo.net

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.