Omogućiti cjelodnevni rad u carinskoj ispostavi Karakaj

Izvor: Capital.ba, 04.Apr.2020, 07:30

Omogućiti cjelodnevni rad u carinskoj ispostavi Karakaj

BANJALUKA, Republički štab za vanredne situacije donio je juče zaključak kojim traži od Uprave za indirektno oporezivanje BiH da organizuje rad carinskih službi u Carinskoj ispostavi Zvornik-Karakaj od 00.00 do 24.00 časa s ciljem nesmetanog protoka robe. Republička uprava za inspekcijske poslove Republike Srpske zadužena je da organizuje rad potrebnih inspekcijskih službi u skladu sa radnim vremenom carinske službe iz ovog zaključka, saopšteno je iz Republičkog štaba. U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je navedeno da zaključak Republičkog štaba o zabrani kretanja u dane vikenda van mjesta prebivališta stupa na snagu danom donošenja, a primjenjivaće se do ponedjeljka, 13. aprila. S ciljem sprečavanja širenja bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj zabranjuje se svim građanima kretanje izvan njihovog mjesta prebivališta boravišta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00 časova. Srna Чланак Omogućiti cjelodnevni rad u carinskoj ispostavi Karakaj се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U RS izrečeno 50 prekršaja u vezi sa zabranom kretanja

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2020

BANJALUKA - U protekla 24 časa u Republici Srpskoj sankcionisano je 50 građana zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja licima sa navršenih 65 godina i više, kao i svim licima na javnim površinama u vremenu od 20 do pet časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.