Olujno nevreme na području Zagreba i delovima Hrvatske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme na području Zagreba i delovima Hrvatske

U popodnevnim satima delove Zagreba i okoline pogodilo je iznenadno neveme, praćeno izrazito obilnom kišom, snažnim vetrom, a ponegde i gradom.

U Velikoj je Gorici, kako prenosi Jutarnji list, navodno je padao grad veličine oraha, a lokalni CityPortal piše da je najgore bilo u Kurilovcu, gde su stradali brojni vrtovi i plastenici.

U Velikoj Gorici jak vetar lomio je grane drveća i suncobrane po terasama kafića.

Nevrijeme je u Gorici trajalo dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minuta, dok su u centru Zagreba olujni vetar i kiša trajali desetak minuta.

Meteorolozi najavljuju da će se nestabilno vrreme nastaviti i sutra, iako u Državnom hidrometeorološkom zavodu napominju da se u većini krajeva Hrvatske očekuje delimično, a na istoku i jugu zemlje pretežno sunčano i vruće, sa temperaturom vazduha od 29 do 34 stepena Celzijusovih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.