Oland: Ili manja nezaposlenost, ili

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland: Ili manja nezaposlenost, ili

Pariz -- Francuski predsednik Fransoa Oland izjavio je da nema razloga da se ponovo kandiduje za predsedničku funkciju ukoliko nezaposlenost ne bude smanjena do 2017.

"Ukoliko nezaposlenost ne bude smanjena do 2017. godine nemam nikakvog razloga a ni šanše da ponovo budem izabran", rekao je Oland na prijemu za dvadesetak predstavnika kompanije Mišlen, među kojima su bili zaposleni, direktori i sindikalni aktivisti, prenosi AP.

Francuski predsednik je podsetio da je zapošljavanje njegov prioritet, i to posebno mladih.

"Svu našu energiju uložićemo u rast zaposlenosti, jer ne postoji drugi ulog", rekao je Oland.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oland: Ili manja nezaposlenost, ili

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2014, 07:53

PARIZ, Francuski predsjednik Fransoa Oland izjavio je da nema razloga da se ponovo kandiduje za predsjedničku funkciju ukoliko nezaposlenost ne bude smanjena do 2017. „Ukoliko nezaposlenost ne bude smanjena do ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.