Ohajo: Naoružani napadač ubio četiri osobe i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2022, 17:58

Ohajo: Naoružani napadač ubio četiri osobe i pobegao

Četiri osobe su ubijene iz vatrenog oružja u jednom kvartu u opštini Batler okruga Montgomeri u državi Ohajo, a policija traga za muškarcem počiniocem koji se smatra naoružanim i opasnim, saopštile su lokalne vlasti.

U saopštenju se navodi da je policija u petak nešto pre podne primila poziv da interveniše zbog izveštaja o pucnjavi, prenosi AP.

Načelnik lokalne policije Džon Porter rekao je da su četiri žrtve sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bez znakova života pronađene na "nekoliko različitih mesta izvršenja zločina".

U saopštenju se navodi da policija traga za 39-godišnjim Stivenom Marloom, za koga se veruje da je pobegao iz tog područja u terenskom vozilu uz upozorenje svima koji vide njega ili vozilo da odmah pozovu policiju "i da mu ne prilaze, jer je verovatno da će i dalje biti naoružan i opasan".

Načelnik Porter je rekao da policija ne veruje da postoji ikakva pretnja za kvart u kojem je izvršeno krivično delo, ali je potvrdio da će policajci ostati u tom području u slučaju da se osumnjičeni vrati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U pucnjavi ubijene četiri osobe, potjera za odbjeglim ubicom

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2022

DEJTON - Četiri osobe su ubijene u gradiću Batler u oblasti Montgomeri u američkoj državi Ohajo i u toku je potraga za napadačem, saopštile su američke vlasti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.