Oglasilo se Ministarstvo prosvete: Građani, ne nasedajte, nema prekida nastave na daljinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 16:35

Oglasilo se Ministarstvo prosvete: Građani, ne nasedajte, nema prekida nastave na daljinu!

Odgovorili na lažne vesti i informacije.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da su lažne i netačne informacije da se nastava na daljinu prekida, te da će letnja škola početi sa radom od 1. juna do 1. avgusta 2020. godine.

Ministarstvo poručuje da je dopis koji je navodno poslat školama sa potpisom ministra, a koji se pojavio na društvenim mrežama, falsifikat.

- Ministar prosvete, nauke i tehnolškog razvoja Mladen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šarčević u medijima najavljuje svaku aktivnost Ministarstva, a sve zvanične informacije svakodnevno se objavljuju i na sajtu Ministarstva prosvete www. mpn.gov.rs - navodi se u saopštenju ministarstva prosvete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.