Održana radionica za upravljanje otpadom

Izvor: S media, 21.Mar.2010, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana radionica za upravljanje otpadom

U Bačkoj Palanci je održana radionica o lokalnom i regionalnom planiranju upravljanja otpadom u Južnobačkom okrugu, saopštili su danas organizatori tog skupa.

Projekat bi trebalo da se okonča, u saradnji sa nemačkom organizacijom za tehničku saradnju - GTZ - do kraja septembra ove godine.

Sve opštine Južnobačkog okruga treba, u okviru ovog projekta, da izrade lokalne planove upravljanja otpadom, u cilju očuvanja životne sredine i održivog razvoja u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << južne Bačke, u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada.

Stručni skup u Bačkoj Palanci pratili su državni sekretar Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije Miladin Avramov, dr Slobodan Puzović pokrajinski sekretar za zaštitu životne sredine, Darija Šajin načelnica Južnobačkog okruga, Božo Gavić župan Vukovarsko-srijemske županije i više drugih domaćih i stranh zvaničnika i eksperata.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

U Bačkoj Palanci održana radionica za upravljanje otpadom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2010

BAČKA PALANKA - U Bačkoj Palanci je održana radionica o lokalnom i regionalnom planiranju upravljanja otpadom u Južnobačkom okrugu, saopštili su danas organizatori tog skupa...Projekat bi trebalo da se okonča, u saradnji sa nemačkom organizacijom za tehničku saradnju - GTZ - do kraja septembra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.