Odobreno imenovanje Đuzela za direktora „Krajina osiguranja“

Izvor: Capital.ba, 24.Mar.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobreno imenovanje Đuzela za direktora „Krajina osiguranja“

BANJALUKA, Agencija za osiguranje RS dala je danas saglasnost za imenovanje Elmedina Đuzela za direktora „Krajina osiguranja“, saznaje CAPITAL. Upravni odbor “Krajina osiguranja” Banjaluka, na čijem je čelu Naveen Aggarwal, predložio je prije 15-ak dana Agenciji za osiguranje da za direktora ovog osiguravajućeg društva imenuje Elmedina Đuzela, a za njegovog zamjenika Ivana Suleva. Aggarwal je tada predložio i da za člana Upravnog odbora bude postavljen Kapil Aggarwal, a Mladena >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Jovanovića za direktora filijale zadužene za tehnički pregled vozila “Krajina kros”. UO „Krajina osiguranja“ je i prošle godine imenovao Đuzela za v.d. direktora, ali mu Agencija tada nije dala dozvolu i naložila je „Krajini“ da ga razriješi sa te pozicije. Posljednji direktor “Krajina osiguranja” Branislav Vlačo podnio je ostavku krajem prošlog mjeseca, a tu odluku obrazložio je opstrukcijama koje su dolazile od Aggarwala i Jovanovića. Vlačo je bio šesti u nizu direktora koji su dolazili i odlazili kao na traci od kada su većinski akcionari “Krajina osiguranja” postali Naveen Aggarval i Gupta Neete. Njihovim dolaskom, osim ekspresne promjene direktora, počele su da se redaju i afere i otkazi radnicima, a “Krajina osiguranje” je pola godine bilo pod vanrednom upravom. CAPITAL: M.Č.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Krajina osiguranje Banjaluka: Đuzul novi direktor

Izvor: Capital.ba, 25.Mar.2017, 11:41

BANJALUKA,  Agencija za osiguranje RS dala je u petak saglasnost na imenovanje Elmedina Đuzula za direktora “Krajina osiguranja” Banjaluka. Đuzul je sedmi u nizu direktora koji su dolazili i odlazili kao na traci od kada je Naven Agarval u partnerstvu sa Gupte Nete postao većinski vlasnik “Krajina...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.