Odloženo potpisivanje ugovora sa EBRD za Srbijagas

Izvor: S media, 16.Feb.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo potpisivanje ugovora sa EBRD za Srbijagas

Potpisivanje ugovora Evropske banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Srbijagasa o zajmu od 150 miliona evra odloženo je pošto predstavnici banke nisu mogli da doputuju u Beograd, saopštilo je danas Ministarstvo finansija Srbije.

Ugovor o zajmu za srpsko javno preduzeće trebalo je da bude potpisan danas u Beogradu, ali prestavnici EBRD nisu doputovali zbog vremenskih neprilika u Evropi, kazali su u EBRD.

Novi termih za potpisivanje ugovora biće objavljen naknadno, najavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Ministarstvo finasnija.

Odbor direktora EBRD odobrio je 9. februara kredit Srbijagasu namenjen unapredjenju gasovodne mreže i izgradnji novog podzemnog skladišta gasa u Srbiji, na nalazištu gasa u Itebeju, u centralnobanatskoj opštini Žitište.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.