Izvor: Glas javnosti, 16.Feb.2010, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo potpisivanje ugovora o kreditu EBRD za "Srbijagas"

BEOGRAD - Potpisivanje ugovora Evropske banke za obnovu i razvoj i "Srbijagasa" o zajmu od 150 miliona evra odloženo je jer predstavnici banke, zbog vremenskih neprilika u Evropi, nisu mogli da doputuju u Beograd, saopštilo je danas Ministarstvo finansija. Novi termin za potpisivanje ugovora biće objavljen naknadno.

Odbor direktora EBRD odobrio je 9. februara kredit "Srbijagasu" namenjen unapređenju gasovodne mreže i izgradnji novog podzemnog skladišta gasa u Srbiji, na nalazištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << gasa u Itebeju, u centralnobanatskoj opštini Žitište. Pozajmica od 150 miliona evra prvobitno je trebalo da bude odobrena "Srbijagasu" na sednici Odbora 12. januara, ali je odluka dva puta odlagana pošto pregovori sa "Srbijagasom" nisu bili završeni, kazali su ranije agenciji Beta u EBRD-u.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.