Odlazi direktor Beogradske berze

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 14:31

Odlazi direktor Beogradske berze

Direktor Beogradske berze Siniša Krneta odlazi sa te pozicije.

"Nakon iskrene posvećenosti duže od 22 godine i 8 godina vodstva, odlučio sam da je vreme da se moje putovanje sa Beogradskom berzom – završi!”, napisao je na svom LinkedIn profilu direktor berze Siniša Krneta.

On se zahvalio svojim koleginicama i kolegama sa Beogradske berze na poverenju, podršci, predanosti, posvećenosti i hrabrosti, preneo je bankar.rs.

"Privilegija je bila voditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim koji je sanjao velike snove, raditi i biti predan njihovom ostvarenju. I njima i Beogradskoj berzi iskreno želim da ih dostignu! Zahvaljujem se i svima vama u zemlji i regionu, na saradnji, zajedničkom učenju i borbi da tržišta kapitala u našim zemljama postavimo u funkciju rasta naših ekonomija. Privilegija je bila biti deo porodice tržišta kapitala, upoznati vas i raditi sa vama, privilegija su stečena prijateljstva. Siguran sam da će nam se putevi ponovo ukrstiti!”, napisao je Krneta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.