Izvor: SEEbiz.eu, 31.Maj.2010, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odjeci Josipovićevog posjeta: Otvoren put novoj suradnji u BiH

SARAJEVO - Odavanje počasti svim žrtvama rata u Bosni i Hercegovini tijekom proteklog posjeta hrvatskog predsjednika Ive Josipovića toj zemlji važna je poruka da se zločini i ratna stradanja više nikad ne smiju dopustiti, ocjena je koju u ponedjeljak donosi većina bosanskohercegovačkih dnevnih listova izvješćujući o prvom boravku jednog hrvatskog predsjednika na teritoriju sadašnje Republike Srpske.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Povratnici Hrvati očekuju da će Josipovićeva posjeta olakšati njihov status

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Maj.2010

Razgovor o bitnim problemima povratka Hrvata u RS, odavanje počasti svim žrtvama proteklog rata i isticanje potrebe regionalne saradnje neka su od ključnih obilježja Josipovićevog učešća na sesiji Igmanske inicijative

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.