Odbio bonus od 1,2 milion evra! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Jan.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio bonus od 1,2 milion evra! (VIDEO)

Britanski ministar financija Džordž Ozborn pozdravio je takvu odluku, baš kao i vođa laburista Ed Miliband koji je ocenio da je Hester 'učinio pravu stvar'. Hester, međutim, nije doneo takvu odluku zbog socijalne osetljivosti, već tek nakon snažnog političkog pritiska.

Rasisti su dokazano glupi?

Indija, od blata do palata (FOTO)

Putin u borbi protiv korupcije

Nakon što je obznanjeno da će za uspešno poslovanje banke, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kojoj 82 posto udela ima država, biti nagrađen bonusom od 963.000 funti, protiv toga su ustali sindikati. Najglasniji je bio David Fleming iz sindikata Unite, koji je poručio da bankar odgovoran za otpuštanje više od 21.000 radnika ne sme da bude nagrađen.

Hesterovom bonusu usprotivili su se i šef diplomatije Džeremi Braun koji je rekao da bi Hester trebalo da 'preživi' sa 1,2 miliona funti godišnje plate, piše Tportal. Premijer Dejvid Kameron nedavno je poručio da bi šefovi banaka u državnom vlasništvu trebalo da prestanu da dobijaju bonuse od milion funti.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.