Odaberite proizvod godine!

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Jan.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odaberite proizvod godine!

ZAGREB - S prvim danima 2019. godine Odabrani proizvod godine, svjetska nagrada za izvrsnost proizvoda u suradnji sa SEEbizom, za sve posjetitelje pripremila je potpuno besplatno testiranje svih proizvoda kategorija proizvoda nominiranih za ovogodišnju nagradu.

Tako svi posjetitelji SEEbiza imaju priliku potpuno besplatno isprobati domaće i strane proizvode kao što su paste za zube, keksi, paštete, toaletni papir, kozmetika, maslinovo ulje i mnogi drugi, a njihova ocjena proizvoda >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ući će u konačnu ocjenu proizvoda te tako odlučiti pobjednika po kategorijama.

Regionalna prisutnost ovog koncepta koji u svijetu provodi transparentno i nezavisno istraživanje javnog mnijenja koju provodi AC Nielsen još je jedan u nizu dokaza da je potrošač uvijek u pravu, što i potvrđuju odlični prodajni rezultati nakon uručivanja same nagrade. Ova godina je posebna po tome što se Odabrani proizvod godine širi i na druge sektore van retaila, pa su se tako u ovoj ediciji našle razne nove usluge poput: OTC-a, bankarstva, telekomunikacija i sl.

Odabrani proizvod godine je marketinški koncept kojeg je 1989. godine u Francuskoj utemeljio Christian Le Bret, poduzetnik s više od 26 godina iskustva u marketingu, koji je oznaku Odabrani proizvod godine zamislio kao priliku da kupca, odnosno potrošača stavi na prvo mjesto i stvori atmosferu povjerenja na hektičnom tržištu prepunom raznoraznih proizvoda. Počelo je s Francuskom, da bi koncept kroz godine postao globalan i danas kao najveća svjetska nagrada za nove, inovativne i kvalitetne proizvode postoji u više od 40 najrazvijenijih zemalja svijeta.

Proizvode možete ocijeniti ovdje, a za besplatno preuzimanje svih proizvoda javite se na mail adresu sini.malus@gmail.com.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.