Od sutra u Maksiju cene niže i do 30 odsto

Izvor: Blic, 01.Apr.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra u "Maksiju" cene niže i do 30 odsto

Trgovinski lanac "Maksi" će od sutra trajno sniziti cene nekoliko stotina proizvoda svih kategorija i do 30 procenata u svim trgovinama širom Srbije.

Kako su istakli u "Maksiju", cilj je da građanima budu omogućene značajne uštede, a da kompanija, pored dobrog asortimana i usluge, bude konkurentnija u cenama.

Sniženje cena najavljeno je kroz akciju "U Maksiju cene govore same za sebe" koja je nastavak kampanje "Pale cene" iz oktobra 2011.

Akcija je deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dugoročne strategije kompanije "Delez" da građanima ponudi kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama, saopštili su iz kompanije "Delez Srbija".

"Delez Srbija" je članica međunarodnog trgovinskog lanca "Delez Grupe", čije je sedište u Belgiji, a koja je prisutan u 11 zemalja na tri kontinenta.

"Delez Srbija" posluje kroz formate "Maksi", "Mini Maksi" i "Tempo", a ukupna mreža u zemlji ima više od 350 prodajnih objekata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od sutra sniženje cena u Maxi prodavnicama

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2012

U maloprodajnom lancu Maxi od sutra će biti snižene cene za nekoliko stotina proizvoda, za robu različitih kategorija...Sniženje, koje ima trajni karakter, biće do 30 odsto od sadašnjih cena, saopštava ova trgovinska mreža koja naglašava da se ova mera odnosi na sve prodavnice...Prema rečima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.