Izvor: B92, 06.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od srede u Nacionalnoj štedionici zakazivanje isplate

Beograd -- Vlasnici stare devizne štednje od srede će u Nacionalnoj štedionici moći da zakažu isplatu ovogodišnje rate od 380 evra, koja će početi 31. maja. Kako je novinarima objasnio direktor Nacionalne štedionice Bojan Stanivuković, termine za isplatu moći će da zakažu štediše likvidiranih banka, kao i one štediše Dafimenta i Jugoskandika koji su dobili prošlogodišnju ratu.

"Štediše Dafimenta i Jugoskandika koji nisu do sada bili pozivani na isplatu moraju da čekaju zvaničan poziv na kućnu adresu i ovo zakazivanje se ne odnosi na njih", kazao je Stanivuković. On je rekao da isplatu mogu da zakažu i građani koji su konvertovali štednju u obveznice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.