Od srede na rafovima niže cene: Ovi proizvodi će biti jeftiniji VIDEO

Izvor: B92, 09.Sep.2023, 14:28

Od srede na rafovima niže cene: Ovi proizvodi će biti jeftiniji VIDEO

Od srede će na rafovima biti niže cene pojedinih proizvoda.

Nakon postignutog dogovora između trgovaca, proizvođača i Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine, cene pojedinih životnih namirnica u super marketima od srede će biti niže.

Akcija pod nazivom "Bolja cena - cena za narod" krenuće 13. septembra i trajaće do 31. decembra ove godine. U sklopu akcije u većini supermarketa u Srbiji, 20 različitih proizvoda biće označeni posebnom nalepnicom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Proizvodi kojima će cena biti snižena su: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša. Za ove proizvode trgovci i proizvođači će se odreći značajnog dela zarade, neki će čak raditi sa 0 zaradom. Zahvaljujem se svim proizvođačima i trgovcima", rekao je ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović.

"Od srede u svim lancima na teritoriji cele države imamo akciju koja će biti označena znakom "Bolja cena" gde će građani moći da kupe proizvode po nižim cenama", dodao je Momirović.

Za više informacija pogledajte video-prilog:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.