Od potpunog ekonomskog kraha do stabilne ekonomije, lidera u regionu

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 11:34

"Od potpunog ekonomskog kraha do stabilne ekonomije, lidera u regionu"

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali napisao je tekst o ekonomskoj politici Srbije za novu publikaciju "Fondacije za srpski narod i državu".

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da o ekonomskoj politici Republike Srbije u poslednje dve decenije napišem tekst za novu publikaciju @fondacijazasrpskinarodidrzavu", objavio je Mali na Instagramu.

"Od potpunog ekonomskog kraha i zemlje na rubu finansijskog kolapsa, stigli smo do stabilne ekonomije, lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u regionu i države koja beleži najveće stope rasta u Evropi", napisao je ministar finansija Srbije.

"Danas, pred nosiocima ekonomske politike nalazi se izazovno vreme. Treba očuvati makroekonomsku stabilnost, obezbediti uslove za dinamičan privredni rast i učiniti sve da se dostigne bolji životni standard građana Srbije", istakao je Mali.

Dodao je da celu publikaciju možete naći na sajtu fondacijasnd.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Od zemlje na rubu finansijskog kolapsa do lidera u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021

Fondacija za srpski narod i državu objavila je novi broj publikacije o ekonomskoj politici Srbije, čiji je autor ministar finansija Siniša Mali, koji objašnjava kako je Srbija od zemlje na rubu finansijskog kolapsa postala lider u regionu...U opširnom tekstu pod nazivom "Dve decenije ekonomske politike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.