Izvor: B&F Online, 24.Mar.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka Dani knjige u BDP

Dani knjige koje Beogradsko dramsko pozorište organizuje u okviru proslave Svetskog dana pozorišta, sa idejom da okupi pozorišnu publiku i ljubitelje knjige, počinju u ponedeljak 25.marta i trajaće do 27. marta. Cilj manifestacije Dani knjige u BDP je popularizacija kulture i umetnosti, kao i promocija knjige i pozorišta. Na Danima knjige u BDP učestvuju izdavačke [...]

Nastavak na B&F Online...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dani knjige u BDP-u

Izvor: SEEcult.org, 25.Mar.2013, 03:34

Beogradsko dramsko pozorište organizuje od 25. do 27. marta “Dane knjige”, u cilju popularizacije kulture i umetnosti, kao i promocije knjiga i pozorišta, a među učesnicima su Arhipelag, Clio, Geopoetika i Vulkan izdavaštvo.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.