Od danas prijava nezaposlenih za program Moja prva plata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 05:38

Od danas prijava nezaposlenih za program Moja prva plata

Danas počinje druga faza programa Moja prva plata, u kojoj se nezaposleni prijavljuju za radna mesta koja su u prvoj fazi programa prijavili poslodavci.

Prijavljivanje traje do kraja meseca, a sve informacije o prijavljivanju i oglašenim radnim pozicijama za angažovanje nezaposlenih mlađih od 30 godina, oni mogu naći na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje i sajtu Moja prva plata.

Nezaposleni mogu da se prijavljuju kod više poslodavaca i na više radnih mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod istog poslodavca.

Do 22. septembra, kada je istekao rok za prijavljivanje firmi, prijavilo se njih 10.313 poslodavaca kojima je potrebno ukupno 26.905 mladih praktikanata za 18.006 različitih radnih pozicija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.