Od danas ponovo ide voz Beograd-Bar

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 20:01

Od danas ponovo ide voz Beograd-Bar

Od danas ponovo saobraća međunarodni voz na relaciji Beograd - Bar.

Jovana Jovanović iz Železničkog prevoza Crne Gore kaže da su razlozi obustave od 25. do 29. marta bili radovi na infrastrukturnim kapacitetima u stanici Zemun u Srbiji.

Jovanović je gostujući na TVCG rekla da će prema dobijenom objašnjenju od Srbijavoza od danas vozovi ponovo saobraćati u redovnima terminima iz Bara i iz Zemuna.

"U ovoj godini za mesec januar i februar ukupno u lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i međunarodnom saobraćaju prevezli smo nešto više od 96 hiljada putnika, što je ako se posmatra isti period od prethodne godine povećanje od 25 odsto", kazala je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.