Od danas na beogradskom aerodromu letnji red letenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas na beogradskom aerodromu letnji red letenja

Letnji red letenja na Aerodromu "Nikola Tesla" primenjuje se od danas do 29. oktobra ove godine, a u redovnom putničkom saobraćaju saobraćaće 25 kompanija prema 62 grada, saopštio je taj beogradski aerodrom.

Najviše letova biće od 15. juna do 15. septembra, pet odsto više nego 2015. ;U čarter saobraćaj biće uvedeno oko 10 novih destinacija.

Novina u redu letenja je uvođenje direktnih letova Er Srbija za Njujork koji će se od 23. juna obavljati pet puta nedeljno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Er Srbija će drugoj polovini juna otvoriti i nove linije za Sankt Peterburg, Kijev, Ohrid i Hamburg.

Kompanija Viz er će od 28. marta otvoriti novu destinaciju i dva puta nedeljno sletati na aerodrom Karlsrue u nemačkom gradu Baden Baden.

Aviokompanija Norvedžijan er šatl će povećati broj nedeljnih letova za Oslo sa dva na tri, a Flajdubai će u letnjoj sezoni uvesti dodatni četvrti nedeljni let za Dubai.Više nedlejnih letova za Bukurešt imaće Tarom, a Katar ervejz će direktno leteti za Dohu četiri puta nedeljno, bez medusletanja u Sofiji.

Kompanij Ural erlajns će prvi put leteti prema moskovskom aerodromu Domodedovo dva puta nedeljno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.