Od 1. juna promena u ceni: Evo koliko će koštati karta za Soko voz do Novog Sada

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 19:26

Od 1. juna promena u ceni: Evo koliko će koštati karta za "Soko" voz do Novog Sada

Karta za Soko voz (IC i Rex) od Beograda do Novog Sada od 1. juna koštaće 400 dinara u jednom pravcu.

I dalje je moguće kartu kupiti sa dodatnim popustom od 5 odsto ukoliko se odlučite da kupute kartu onlajn, koja će onda koštati 380 dinara, prenosi "Blic".

"Nećemo dozvoliti da dođe do velikog povećanja cena Soko voza, već pristupamo postepenom povećanju cena", navodi se u saopštenju.

Istovremeno, za Regio vozove koji staju na svim stanicama uvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se mesečna karta kojom đacima i studentima i zaposlenima omogućavamo jeftiniju cenu putovanja nego što je do sada.

Cena karte će u ovom slučaju biti 6.874 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karta na brzoj pruzi od 1. juna 400 dinara, uvode se i posebne mesečne karte

Izvor: RTS, 26.Maj.2022

Od prvog juna cene karata na brzoj pruzi od Beograda do Novog Sada biće 400 dinara. Na onlajn kupovinu popust je pet odsto, a mesečna karta, za neograničen broj vožnji, koštaće 6.874 dinara. . Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.