Od 1.jula letovi izmedju Beograda i Lisabona

Izvor: Beta, 26.Feb.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1.jula letovi izmedju Beograda i Lisabona

BEOGRAD, 26. februara 2014. (Beta) - Portuglaska aviokompanija TAP najavila je u sredu da će od 1. jula uvesti direktne letove izmedju Beograda i Lisabona.

Letovi će se obavljati tri puta sedmično - iz Beograda utorkom, četvrtkom i subotom, a iz Lisabona utorkom, sredom i petkom. Cena karte je 245 evra sa taksama.

Predstavnici TAP-a su na konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Srbije (TOS) kazali da će na novoj liniji leteti avion A319 sa 15 sedišta u biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i 113 u ekonomskoj klasi. Time će se omogućiti avionska veza iz Srbije sa gradovima širom Portugala, kao i sa Brazilom, Venecuelom, Kolumbijom, Panamom, Njujorkom, Majamijem i 14 destinacija u Africi.

Predsednica TOS-a Gordana Plamenca je kazala je da je uvodjenje direktne linije Beograd-Lisabon mogućnost za turističku razmenu Srbije i Portugala, ali i sa zemljama Latinske Amerike.

Ona je rekla da Srbija do sada nije bila prisutna na portugalskom tržištu i da će TOS sa turističkim organizacijama razgovarati o programima ponude za Portugaliju.

Zainteresovanost portugalske avio kompanije za direktne letove za Beograd, prema njenim rečima, potvrdjuje da Beograd postaje čvorište za medjunarodni aviotransport i putnika i robe. Po podacima TOS-a, prošle godine Srbiju je posetilo 2.000 turista iz Portugalije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 1. jula aviolinija Beograd - Lisabon

Izvor: Mondo, 26.Feb.2014

Portuglaska aviokompanija "TAP" najavila je da će od 1. jula uvesti direktne letove između Beograda i Lisabona.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.