Objavljen oglas o prodaji kompanije RK Beograd

Izvor: Blic, 27.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen oglas o prodaji kompanije RK "Beograd"

Agencija za privatizaciju objavila je danas oglas o prodaji kompanije Robne kuće "Beograd" koja će se obaviti javnim nadmetanjem 29. oktobra ove godine.

Ukupna površina objekata koji se nude na prodaju je 239.679,06 kvadratnih metara i njihova početna cena iznosiće 140 miliona evra. Na prodaju se nudi ukupno trideset i četiri Robnih kuća "Beograd", između ostalih na Terazijama, "Beograđanka", "Podgoričanka", robne kuće u Bijelom Polju, Subotici, Kikindi, Vranju, Pirotu, Užicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bačkoj Topoli, Nišu, Vršcu, Boru, Zrenjaninu, Uziču... Na spisku su još Poslovni i Distributivni centar u Beogradu sa pravom korišćenja 27 hektara gradskog građevinskog zemljišta, kao i supermarket i magacin "Spuž" u Podgorici.

Dokumentacija će za sve kupce biti dostupna od 27. avgusta, dok je rok za prijavljivanje za učesće na licitaciji 22. oktobar, navedeno je u oglasu. Da bi učestvovali na nadmetanju kupci moraju da dostave bankarsku garanciju od 44 miliona evra i otkupe prodajnu dokumentaciju čija je cena 7.000 evra. Pravo učesća na nadmetanju imaće svako pravno i fizičko lice koje je otkupilo prodajnu dokumentaciju i dostavilu bankarsku garanciju, navedeno je u oglasu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.