Obavljena kontrola više pijaca

Izvor: S media, 23.Sep.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavljena kontrola više pijaca

Mobilni timovi preduzeća "Gradske pijace" prethodne sedmice su u saradnji sa komunalnim inspektorima obavili kontrolu na pijaci "Banjica", i napisali jednu potvrdu o oduzetoj robi, jednu prijavu sudiji za prekršaje i izrekli mandatnu kaznu, saopštila je gradska uprava.

Mobilni timovi preduzeća "Gradske pijace" prethodne sedmice su u saradnji sa komunalnim inspektorima obavili kontrolu na pijaci "Banjica", i napisali jednu potvrdu o oduzetoj robi, jednu prijavu sudiji za prekršaje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i izrekli mandatnu kaznu, saopštila je gradska uprava.

Tom prilikom uklonjene su i sve montažne tezge i kutije sa kojih se vršila nelegalna prodaja.

U akciji je kontrolisan komunalni red i na "Kaleniću", Kvantaškoj pijaci (podnete dve prijave sudiji za prekršaje i naplaćena jedna mandatna kazna), na pijaci u Zemunu (tri potvrde o oduzetoj robi), na Zvezdari (četiri potvrde o oduzetoj robi), u naselju Braća Jerković (tri potvrde o oduzetoj robi), kao i na pijaci "Skadarlija" (napisane četiri prijave o oduzetoj robi).

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.