OVO SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI: Posle 50 godina MEKDONALDS MENJA JELOVNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:30

OVO SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI: Posle 50 godina MEKDONALDS MENJA JELOVNIK

Najznačajnija promena jelovnika u poslednjih nekoliko decenija.

MekDonalds uvodi promenu u pripremi hamburgera nakon dugog niza godina, što podrazumeva popularne proizvode poput čizburgera, Big Meka i "kvoter paundera“ sa sirom.

Kompanija je najavila da je ovo „najznačajnija promena jelovnika“ u poslednjih nekoliko decenija, uključujući dodavanje luka na vrh svake pljeskavice tokom prženja.

 Ova promena dolazi u svih 1.450 restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Velikoj Britaniji i Irskoj od sredine marta, povodom proslave 50 godina kompanije.

Gari Pirson, glavni operativni direktor za MekDonalds u Velikoj Britaniji i Irskoj, istakao je da stalno uvode inovacije i poboljšavaju svoj jelovnik kako bi pružili najbolje moguće iskustvo korisnicima.

Pored navedenih promena u pripremi hrane uveli su novu tehnologiju i obučili svih 177.000 članova osoblja.

Izvor: Srbija Danas/Blic/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.