OVO MOŽE SVAKO! BUKVALNO ZA SEDAM DANA POSTALA BOGATAŠICA! Smislila način kako da prodajom robe preko TikToka ostvari milionsku zaradu, EVO I KAKO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 21:25

OVO MOŽE SVAKO! BUKVALNO ZA SEDAM DANA POSTALA BOGATAŠICA! Smislila način kako da prodajom robe preko TikToka ostvari milionsku zaradu, EVO I KAKO (VIDEO)

Zahvaljujući ovakvom načinu prodaje, ona je za samo sedam dana zaradila 18,7 miliona dolara.

Kineska Tiktokerka dospela je na naslovne strane svih medija zbog vrtoglave zarade od skoro 100 miliona juana (oko 18,7 miliona dolara) za samo nedelju dana, i to zahvaljujući neobičnom pristupu prodaji!

Kratak film, koji je odlomak njenog predstavljanja proizvoda uživo, privukao je veliku pažnju jer umesto uobičajenih prezentacija s opisima i demonstracije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako izgleda neki proizvod, ona za u proseku tri sekunde podigne robu ka kameri, brzo navede cenu i uzme sledeći.

U proseku, predstavljanje jednog proizvoda traje tri sekunde. Ona je bukvalno za sedam dana postala bogatašica.

Njena minimalistička i brza tehnika izdvojila ju je u prostoru za striming uživo i doprinela ogromnom obimu prodaje, sugerišući promenu u angažovanju potrošača u vezi s onlajn prodajom.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.