OVO JE NAJPLAĆENIJE ZANIMANJE: Postanite njihov radnik i NA KONJU ste, cifre sa obaveznim DŽEPARCEM sežu do NEBESKIH VISINA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:12

OVO JE NAJPLAĆENIJE ZANIMANJE: Postanite njihov radnik i NA KONJU ste, cifre sa obaveznim DŽEPARCEM sežu do NEBESKIH VISINA (VIDEO)

Plata zavisi od satnice rada, koja se svakog meseca menja.

Do posla stjuardese ne može lako da se dođe, a on spada u jedan od plaćenijih, ukoliko dostignete vrhunac u toj profesiji. U Emiratima opseg primanja naknade za vršenje ovog posla ide od 3.000 do čak 4.000 evra.

Kako se navodi u jednom TikTok videu, plata stjuardese se sastoji iz više delova.

Prvi deo je bazna plata, koja iznosi od 1.000 do 1.300 evra, a sve zavisi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od kompanije i pozicije na kojoj radite.

Zarada se povećava kada prelazite iz ekonomske u biznis klasu, kao i iz biznis klase u prvu.

Na baznu platu dodaju se sati letenja, što je od 1.000 evra do 1.500, a onda imate džeparac za boravak na nekoj od destinacija.

Visina plate najviše zavisi od sati letenja, koji variraju svakog meseca. Ono na šta možete da računate posle nekoliko godina rada kada dođete na više pozicije jeste da je zarada značajno veća i iznosi od 3.000 do 4.000 evra.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.