OVO JE DOBITNIK STANA U ZEMUNU! Sreća je danas bila na njegovoj strani, u moru koverata izbučena baš njegova

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 19:00

OVO JE DOBITNIK STANA U ZEMUNU! Sreća je danas bila na njegovoj strani, u moru koverata izbučena baš njegova

Srećnog dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena izvukao je glumac Bojan Perić.

U petom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 4.251.451 pristiglom kovertom, izvukao je glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojan Perić.

Prethodno je Bojan izvukao imena pet dobitnika "fijata 500L".

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su ista kao i ranije: mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije, treba da u koverti imate najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova, a minimalna vrednost na računu mora da bude 100 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.